Ajankohtaista

Mediatalo ESAn mediat ovat mukana kuluttajan arjessa

Vauhdita myyntiäsi Mediatalo ESAn medioilla, jotka kuuluvat tutkitusti kuluttajan arkeen ja joilla tavoitat alueen kuluttajat. Kattava mediapakettimme tavoittaa 94 % alueen väestöstä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle paras ratkaisu.

Yritysmyynti 03 7575 710 (ma–pe klo 8–16)


Tavoita kuluttajia kohdennetuissa teemasivuilla ja julkaisuissa, jotka huomataan ja luetaan tarkkaan, teemasivujen huomioarvo 83 %:

 

Kotikisoissa Lahti2017-tuotteilla

22.2.–5.3.2017 meillä on kaikkien aikojen tapahtuma täällä Suomessa, Lahdessa. Mediatalo ESAn Kohti kotikisoja -tuotepaketeilla suunnataan kuluttajien katseet Suomen 100 v. juhlavuoden suurimpaan tapahtumaan.

Miksi kannattaa lähteä mukaan Kotikisoissa-kampanjoihin?

1. Maksimaalinen hyöty - kampanjat näkyvät vahvasti ennen kisoja

2. Helpot ratkaisut - olemme luoneet valmiit markkinointikonseptit ja tuotteet. Valitset vain sinulle sopivimmat!

3. Näkyvästi esillä ennen kisoja ja kisojen aikana!

4. Kumppanuus! - Olet osa kisojen valmisteluja. Tapahtumissa vahvasti mukana myös MM-kisaorganisaatio.

Lue lisää ja tutustu kisapaketteihin täältä

 

Kuntavaalit 2017 - markkinoi itsesi tunnetuksi Mediatalo ESAn medioilla

Kuntavaalien äänestyspäivä on sunnuntai 9.4.2017 ja ennakkoäänestys 29.3.–4.4.2017.
Kuntavaaliehdokas, Mediatalo ESAn medioilla tavoitat alueen äänestäjät sekä 93 % alueen väestöstä. Anna äänesi kuulua ja varmista näkyvyytesi ennen vaaleja.
Mediatalo ESAn vaalisivusto ja vaalikone aukevat pian, kysy lisää yhteyshenkilöltäsi tai yrityspalvelusta p. 03 7575 710.

Tutustu vaalimedioihimme täältä

 

Kesälehdet tavoittavat kattavasti kesäkulkijat

Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen Kesälehdillä tavoitat alueen 125 000 kuluttajaa sekä muut kesäkulkijat. ESS Kesälehti ilmestyy 24.5.2017 ja IH:n Kesälehti 23.5.2017.
Kesälehdet luetaan tutkitusti tarkkaan ja niihin palataan myös myöhemmin.

Lue lisää täältä

 

Kiekkokausi 2016–2017

Lahti on kiekkokaupunki ja kiekkojutut ovat suosituimpia sisältöjämme! Mediatalo ESAn oma kentällinen on mukana jokaisessa kotipelissä: Radio Voiman otteluselostajat ja studioisäntä sekä Etelä-Suomen Sanomien toimittajat ja kuvaajat sekä verkkokuvaaja ja verkkotoimittaja. Vie myyntisi maaliisi ja varaa näkyvyys lätkähuuman keskellä - It´s Hockey Time -paketeilla tavoitat taatusti enemmän ja vähemmän lätkästä kiinnostuneet.

Muista hyödyntää myös It´s Hockey Time -pakettien etuhinnoittelu: ota useampi tuote ja saat alennusta: 2 tuotetta -5 % ja 3 tuotetta -10 %.

Tutustu kauden kuumimpiin lätkätuotteisiin täältä

 

Etelä-Suomen Sanomien moduli-ilmoitukset

Tabloidin moduuleihin perustuvat hinnoittelumallit helpottavat mainostilan ostamista. Helpot lehti ja verkko –paketoinnit takaavat kattavan monikanavaisen näkyvyyden edullisesti.

Tabloidin mainosratkaisut ja hinnat löydät täältä
 

Luokitellut-ilmoitukset

Tabloidiin siirtymisen myötä Etelä-Suomen Sanomien ilmoituspalstat uudistuivat. Palvelemme Osta & Myy -palstan ilmoittajia luokitellut ilmoitukset -osastolla, joka ilmestyy lehdessä jokaisena ilmestymispäivänä. Selkeä luokkajako varmistaa ilmoituksesi huomaamisesi. Lisänäkyvyyttä ilmoitukseen saat lisäämällä ilmoitukseen värin tai jättämällä kuvallisen ilmoituksen.

Lue lisää ja jätä edullinen luokitellut-ilmoitus

 

 

 

 

 

 

 

Mediatalo ESAn medioilla tehdään kauppaa
YRITYSMYYNTI
+358 3 7575 710
yritysasiakkaat [at] mediataloesa.fi