Oikotie.fi

Oikotie.fi on Suomen merkittävin asuntojen ja työpaikkojen markkinapaikka verkossa, joka tavoittaa yli puoli miljoonaa kävijää viikoittain selainmäärällä mitattuna (TNS Metrix).

Etelä-Suomen Sanomat ja Oikotie yhdessä tarjoavat sinulle ylivoimaisen kontaktimäärän Lahden markkina-alueella.
 

Oikotie.fi Asunnot

Oikotie.fi Asunnot on myytävien, vuokrattavien, loma- ja uudisasuntojen sekä tonttien ja toimitilojen markkinapaikka. Oikotie.fi-ilmoituksessa kohde on mahdollista esitellä kartan avulla tarkoin kuvauksin ja runsain kuvin.

Ilmoituspakettiasiakkaat voivat lisäksi hyödyntää yhteydenottolomaketta sekä yrityskorttia. Oikotieltä saat ilmoitusvolyymiisi sopivat tuotepaketit tai kertailmoituksen. Voit tehostaa näkyvyyttäsi ja myyntiäsi myös erilaisilla lisänäkyvyystuotteilla.

 

Oikotie.fi Työpaikat
Oikotie tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun onnistuneeseen rekrytointiin. Oikotien kautta tavoitat viikoittain keskimäärin 100 000 laadukasta työnhakijaa. Kävijöitä on monipuolisesti eri koulutusaloilta, työtaustoista ja ikäryhmistä eri puolilta Suomea.

Voit kohdistaa hakusi esimerkiksi tiettyyn ammattiryhmään tai paikkakuntaan ja Oikotien yhteistyöverkosto takaa sen, että ilmoituksesi tavoittaa myös passiiviset työnhakijat.


Kysy alueellisista asumisen ja rekrytoinnin mainosratkaisuista!

www.oikotie.fi

Piia Jokiaho
Myynti- ja tuotepäällikkö
+358 44 7360 265
etunimi.sukunimi [at] mediataloesa.fi