Yrityselokuva: Vesijärven Auto

Tavoite
Vesijärven Auton yrityselokuvan tuottaminen, minkä yhteydessä kuvataan myös runsaasti materiaalia taktisten mainosten tuotantoon, lehti-ilmoituksiin, verkkomainoksiin jne.

Toteutus
Videon käsikirjoitus syntyi yhteistyössä Vesijärven Auton, ESA Digitalin sekä Esa mediatuotannon kanssa ja se pohjautui Vesijärven Auton myyjien ja asiakaspalveluhenkilöiden asiakastapaamisiin liittyviin tarinoihin. Kuvaaminen tapahtui Vesijärven Auton tiloissa ja piha-alueella sekä Mediatalo ESAn studiossa. Kuvaustiimissä oli Mediatalo ESAn edustajien lisäksi alihankintana edustus myös Pro Ilmakuvaus Oy:stä sekä T:mi Timeline AV-palveluista. Videon tuottaminen tapahtui Esa Mediatuotannossa.

Ensi-ilta Finnkinossa
Osuuskauppa Hämeenmaan eri yksiköiden vetäjät kokoontuivat elokuvan ensi-iltaan Finnkinoon. Valkokankaalla nähtiin lopputulos Vesijärven Auton elokuvasta sekä muutamia esimerkkejä taktisista filmeistä. Elokuva sai yleisöltä raikuvat aplodit ja jo salissa kuultiin kommentteja:
”Meillekin voisi tuottaa vastaavan materiaalin.”
”Olipa hieno, en tiennytkään, että Mediatalosta saa noin laadukasta videotuotantoa”


Näkyvyys
Elokuvalle haetaan mahdollisimman paljon katselukertoja jakamalla sitä mm. Vesijärven Auton omalla nettisivulla, Osuuskauppa Hämeenmaan facebook-linkkinä, Twitterissä ja Youtubessa. Elokuvan eripituiset versiot näkyvät myös Vesijärven Auton omilla näyttöruuduilla myymälässä ja kahviossa. Taktisia versioita tullaan käyttämään ESS.fi:n mobiilipalvelussa olevien bannereiden linkkeinä. Kuvauksissa syntynyttä still-kuvamateriaalia käytetään Vesijärven Auton lehti-ilmoittelussa.

Asiakkaan palaute
Asiakkaan antama palaute hankkeesta on ollut alusta loppuun kiittävä. Työprosessit, asiakaspalvelu, yhteydenpito ja tietysti lopputulos on ollut asiakkaan mielestä erinomaista.


www.vesijarvenauto.fi