ESS.fi (desktop ja mobiili)

Käytetyin paikallinen verkkopalvelu ESS.fi kertoo nopeasti ja luotettavasti, mitä Päijät-Hämeessä ja maailmalla tapahtuu juuri nyt. Verkkopalvelu tarjoaa tiiviissä muodossa olevat uutiset, joita sanomalehti syventää ja taustoittaa. Uutisten lisäksi tarjolla on ajanvietettä, kuten blogeja ja menoinfo.fi. Palvelussa vieraillaan useita kertoja päivässä erityisesti paikallisen sisällön takia. ESS.fi-verkkopalvelu on toteutettu resonsiivikseksi. Palvelu tunnistaa mobiililaitteet automaattisesti ja esittää sisällöt käyttäjäystävällisesti pienessä näytössä.

ESS.fi:n mobiilikäyttö yleistyy vauhdilla ja verkkopalvelun käyttäjämäärä pysyykin tasaisena koko päivänä ajan.

Suurin osa ESS.fi:n aktiivisista käyttäjistä asuu alueella, jolloin mainontakin tavoittaa paikalliset kuluttajat. Liikkuva kuva ja jatkuvasti uudistuvat mainosmuodot antavat lukuisia vaihtoehtoja kampanjan toteutukseen.

Linkeistä pääset tutustumaan tarkemmin ESS.fin 

mainosratkaisuihin 
hinnastoon ja mainospaikkoihin 
- aineisto-ohjeisiin

 

 

ESS.fi
  • Viikkotavoittavuus noin
    168 000 eri kävijää

Lähteet: KMT 2017

YRITYSMYYNTI
+358 3 7575 710
yritysasiakkaat [at] mediataloesa.fi

Paikalliset-mainoskaruselli on paikallisen yrityksen mainospaikka Etelä-Suomen Sanomien verkkosivustolla. Karuselli tarjoaa kuluttajille vaihtuvia tarjouksia ja etuja hyvällä paikalla ESS.fi:n etusivulla.

Paikalliset-karuselli sisältää 8 mainospaikkaa, jotka vuorottelevat keskenään. Yhden mainospaikan koko on 140 x 180 pikseliä ja se koostuu logosta tai kuvasta sekä mainostekstistä. Mainoksesta linkitys yrityksen kotisivuille.

Hinnat

  • 50 % osuus mainospaikasta 235 €/kk. Sisältää yhden mainostekstin.
  • 100 % osuus mainospaikasta 395 €/kk. Sisältää kaksi mainostekstiä.

Hinta sisältää näkyvyyden ESS.fi-etusivulla kuukauden ajan sekä mainoksen tuotannon valmiin sapluunan mukaisesti (logo/kuva ja mainosteksti). Mainosaineistot päivitetään kuukauden alussa ja ne ovat samat koko kuukauden ajan. Viestin päivittäminen kuukauden aikana 50 €/kpl. Katso lisää tästä.


Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

 

Printtiliite saa lisää näkyvyyttä ja elinaikaa kun siitä tehdään digilehti verkkoon. ESS.fi-verkkopalvelussa liite on kuluttajan ulottuvilla helposti työ- ja ilta-aikaan sekä useita päiviä ilmestymisen jälkeenkin.

Ilmoitusliitteen PDF-aineistosta tehdään digilehti, joka siirretään Mediatalo ESAn palvelimelle. Digilehteä mainostetaan ESS.fi-sivustolla ja mainoksesta on linkitys digilehteen.

Mainospaikka on Megataulu 1 (250 x 350 px)
Mainokseen tulee otsikko, joka kertoo lehden sisällöstä, digilehden kansikuva sekä mainostajan logo.

Digilehden URL-osoitteen voi lisätä myös mainostajan omille sivuille.  

Hinta
5 €/CPM

Esimerkkikampanjat, toistorajoitin 3: 
150 000 näyttöä (3-4 päivää)  800 €
300 000 näyttöä (7-8 päivää) 1 550 €

Hintaan sisältyy mainoksen tuotanto konseptin mukaan.
Hintoihin lisätään alv. Mainospaikat varaustilanteen mukaan.