Paino- ja jakelupalvelut

Paino- ja jakelupalvelut

Mediatalo ESA tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat paino- sekä jakelupalvelut. Päijät-Hämeessä toimiva ESA Jakelut hoitaa sanomalehtien varhaisjakelun ohella myös kaupunkilehtien ja suoramainosten jakelua Lahden ulkopuolelle. Lehtisepät painaa ja jälkikäsittelee sanomalehtityyppisiä tuotteita. Painotalo Plus Digital puolestaan tarjoaa paino- ja digipalveluiden kokonaisratkaisut.

ESA Jakelut

ESA Jakelut on Suomen neljänneksi suurin sanomalehtien varhaisjakeluorganisaatio, jonka luotettavuus on valtakunnallista huippuluokkaa. Sanomalehtien varhaisjakelun ohella ESA Jakelut hoitaa myös kaupunkilehtien ja suoramainosten jakelua Lahden ulkopuolelle. Toiminta-alueena on Päijät-Häme ja Iitti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää jakelupalveluistamme!

ESA Jakelut

Lehtisepät

Lehtisepillä on yli satavuotinen kokemus sanomalehtityyppisten tuotteiden painamisesta ja jälkikäsittelystä. Lehtipainon tarjoamat tuoteformaatit ovat broadsheet ja tabloid, myös puhtaaksileikattuna. Täysin uusittu retrofit-painokone takaa entistä laadukkaammat ja monipuolisemmat painotyöt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää painopalveluistamme!

Lehtisepät

Painotalo Plus Digital

Painotalo Plus Digitalissa uskotaan, että markkinoinnin menestyksen takana on sekä printtiä että digiä. Molemmat ovat hyviä yksin, mutta yhdessä ne ovat aina enemmän. Sanojemme tueksi kokosimme yhteen printin ja digin parhaita puolia. Meiltä saat laadukkaat ja monikanavaiset paino- ja digipalveluiden kokonaisratkaisut.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Painotalo Plus Digital

Suomen Suoramainonta

Eri puolella Suomea toimivat jakeluyritykset muodostavat yhdessä Suomen Suoramainonta Oy:n kanssa SSM Jakeluryhmän. Tuotamme Suomen suurimman yksityisen ja valtakunnallisen osoitteettoman jakeluverkon. Suorajakelumme tavoittaa noin 2,4 miljoonaa kotitaloutta. Jakeluverkkomme läpi kulkee vuosittain noin 1,2 miljardia jakelutuotetta. Jaamme esitteitä, tuotenäytteitä, katalogeja, asiakaslehtiä, julkisia tiedotteita ja kuponkeja osoitteettomasti kohdistettuna sekä erikseen listajakeluna.

  • 23 paikallista jakeluyhtiötä
  • 37 alueellista jakeluterminaalia
  • Lähes 5 500 jakajaa
  • 200 päätoimista työntekijää
  • 150 jakeluautoa

Suomen Suoramainonta