Haemme verkkotuottajaa

26.6.2017 08:38

 

Mediatalo ESA hakee verkkotuottajaa Etelä-Suomen Sanomiin. Lehteä tehdään digi ensin, ja seuraamme nettiuutisoinnin kehitystä tarkasti. Niinpä toivomme verkkotuottajalta sähäkkää uutisotetta ja intoa opetella uusia verkon julkaisu- ja analysointitapoja.

Verkkotuottaja toimii nettideskin tiiminvetäjänä. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös juttujen kirjoittamista, kärkien ja otsikoiden sparrausta, verkon etusivun tuottamista ja kehitysprojekteihin osallistumista. Odotamme innostunutta asennetta paikallisen journalismin kehittämiseen, jäsentynyttä näkemystä alueellisen median digitaalisesta tulevaisuudesta sekä ymmärrystä mediakonsepteista ja tuotteistuksesta. Edellytämme kokemusta maksuperusteisesta journalismista niin selaimissa kuin sovelluksissakin. Oleellista on myös analytiikan hyödyntäminen journalistisen työn kehittämisessä ja kohdentamisessa eri ryhmille.

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.7. asti Etelä-Suomen Sanomien toimituspäällikkö Juha Honkonen, juha.honkonen@mediataloesa.fi / 050 534 4386.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.7.2017 mennessä osoitteeseen juha.honkonen@mediataloesa.fi.